KITESURFEN VOOR GROEPEN

Een superspectaculair bedrijfsuitje, sportdag, of teambuildingsactiviteit? Maak kennis met kitesurfen op de beste kitesurf leslocatie van Zeeland: het sportstrand van Vrouwenpolder. Onder begeleiding van professionele en enthousiaste instructeurs kun je met een groep (max. 20 personen, in kleine groepjes) de stoke van het kitesurfen ervaren!
 

INHOUD ACTIVITEIT

Powerkiten

Kitesurfles start altijd op het strand met een matrasvlieger, ook wel powerkite genoemd. Samen gaan we de kracht van de vlieger ervaren! De instructeur legt uit hoe de vlieger werkt, maar gaat niet al te diep in op de theorie. Tijdens het powerkiten gaan we kegeltjes omvliegeren en misschien wel loopings maken met de kite. De focus ligt 100% op fun!

Waterprogramma

Na de pauze komt het échte werk: wetsuits aan en het water in! Opgedeeld in groepjes gaan jullie onder begeleiding van ervaren instructeurs de kracht van een échte kitesurf tubekite ervaren! De groepsgenoten helpen mee met het vasthouden van de vliegeraar aan zijn trapeze. Nadat iedereen de vlieger onder controle heeft komt het hoogtepunt: bodysurfen! Op je buik scheer je over het water terwijl je met de vlieger achtjes maakt om snelheid op te bouwen.
Deze activiteit geeft zonder twijfel een flinke adrenalinekick. Tijdens een drankje achteraf bij het kampvuur of de bbq zullen de stoere verhalen van de eerste kitesurfles zeker verteld worden!

BENODIGDHEDEN MOEDER NATUUR

  • Minimaal windkracht 3
  • Mei t/m oktober


PRIJZEN

Prijzen van kitesurfen voor groepen hangen sterk af van de duur van de activiteit en het aantal deelnemers.

Wil je graag meer weten over kitesurfen als groepsactiviteit?

☎ +31(0)6 52470303 E-mail openen

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Tax
€ 0.00 Total

Prices are tax included

Check out