SUPPEN

Dé trend van dit moment op het gebied van watersport is Stand Up Paddling, ook wel suppen genoemd. Suppen bieden wij zowel voor groepen als individuen aan. Ook is het bij ons mogelijk om een SUP te huren op het strand van Vrouwenpolder, Zeeland of op het aangrenzende Veerse Meer!

Het Veerse Meer en haar kreken lenen zich perfect voor een mooie toertocht op vlak water. Suppen is erg gezond als work-out op vlak water, maar is ook uitdagend op zee! Het strand van Vrouwenpolder is ideaal om golfjes af te surfen met de SUP. Het grote voordeel van deze watersport is de toegankelijkheid ervan: iedereen kan het leren!

SUPPEN ALS ACTIVITEIT VOOR GROEPEN

Na een korte uitleg van een ervaren sup-instructeur gaan we gezamenlijk het water op. In het begin is het de uitdaging om rechtop te blijven staan: suppen draait om evenwicht! Afhankelijk van de condities is er de keuze tussen een toertocht of het surfen van golfjes met de SUP. Vanwege onze gunstige ligging is suppen als groepsactiviteit zowel mogelijk op het strand van Vrouwenpolder als op het Veerse Meer!

SUP HUREN

Een SUP huren? Vanwege onze ligging hebben we zowel op het noordzeestrand van Vrouwenpolder (Zeeland) als ook op het Veerse Meer SUP's te huur.

Sup huur 2 uur: €17
Sup huur hele dag: €30


PRIJZEN

2 uur suppen met instructeur: €25 per persoon
Suppen met groepen kan al vanaf 8 personen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen.

MEER INFORMATIE OVER SUPPEN

Wil je graag weten hoe jouw groepsactiviteit eruit kan zien?
Bel +31(0)6 52470303 of mail naar active@vertigo-sports.com. Wij maken graag een passende offerte!

☎ +31(0)6 52470303 E-mail openen

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Tax
€ 0.00 Total

Prices are tax included

Check out