KAJAKKEN IN DE BRANDING

Een sportief bedrijfsuitje, sportdag, of teambuildingsactiviteit? Ervaar sit-on-top kajakken in de branding van de Noordzee. We zijn in het bezit van zowel 1 als 2 persoons sit-on-topkajaks. Na een korte instructie ga je de branding in met als doel: niet omslaan! De echte waaghalzen kunnen zich in de branding wagen op zoek naar hun eerste surf!

KAJAKKEN OP HET VEERSE MEER

Kajakken in de branding van de Noordzee net iets te heftig? Aan de andere kant van de dam kunnen we zo het Veerse Meer op voor een ontspannen tocht op vlak water door de mooie natuur.

Wil je informatie over hoe jouw groepsactiviteit eruit kan zien? Bel dan +31(0)6 52 47 03 03 of mail naar active@vertigo-sports.com. Wij maken graag een passende offerte.

Een écht spectaculair bedrijfsuitje, sportdag, of teambuildingsactiviteit? Maak kennis met kitesurfen op de beste leslocatie van Zeeland: het sportstrand van Vrouwenpolder. Onder begeleiding van professionele en enthousiaste instructeurs kun je met een groep (max. 20 personen, in kleine groepjes) de stoke van het kitesurfen voelen!

INHOUD ACTIVITEIT

BENODIGDHEDEN VAN MOEDER NATUUR

  • Windkracht 3 of meer
  • Mei t/m oktober


PRIJZEN

Kitesurfen met groepen kan al vanaf 8 personen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen. Wil je graag zonder groep leren kitesurfen? Dan ben je welkom voor een kitesurfles!


MEER INFORMATIE OVER KITESURFEN VOOR GROEPEN

Wil je graag weten hoe jouw groepsactiviteit eruit kan zien?
Bel +31(0)6 52470303 of mail naar active@vertigo-sports.com. Wij maken graag een passende offerte!

Informatie aanvragen ☎ +31(0)6 52470303 E-mail openen

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Tax
€ 0.00 Total

Prices are tax included

Check out