VERTIGO SURFSHOP (15 april open!)

Op zoek naar kitesurfspullen, surfkleding, of een SUP in combinatie met goed advies? Kom langs in onze kitesurf- en SUP shop op het strand van Vrouwenpolder, Zeeland! Op twee verdiepingen kun je alles vinden wat je nodig hebt. Heb je nou niks nodig, kom dan maar gewoon langs voor het uitzicht! ;-)

SURFKLEDING

De surfmerken Brunotti en Mystic zijn te vinden in onze winkel. Van een t-shirt en slippers tot een verse zonnebril: we hebben alles wat je nodig hebt op het strand!

Kitesurfspullen kopen

In de kiteshop is alles te koop wat je nodig hebt om te kitesufen! Van kites en barren tot kiteboards en wetsuits. Deskundig advies vinden wij superbelangrijk, dit kun je van ons altijd verwachten. De tweede verdieping van de winkel staat in het teken van kitesurfen. Kites en kiteboards zijn er te vinden van F-one, Ozone en Slingshot. We hebben altijd leuke kitesurfsets en ook voor tweedehands kites en gebruikte kiteboards kun je bij ons terecht.

Bekijk alle kitesurfspullen


SUP

Naast gek van kitesurfen gaan we heel graag suppen op zee of op het Veerse Meer. We hebben SUP's voor in de golven maar ook stand up paddle boards voor allround gebruik. Natuurlijk kun je voor peddels en toebehoren ook bij ons terecht!

Bekijk alle SUP artikelen

Contactformulier ☎ +31(0)6 52470303 E-mail openen

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Tax
€ 0.00 Total

Prices are tax included

Check out