POWERKITEN

Hakken in het zand, matrasvlieger de lucht in: het powerkiten is begonnen! Powerkiten is zowel voor groepen als individuen een hele leuke sportieve strandactiviteit.
 

INHOUD ACTIVITEIT

Samen gaan we de kracht van de vlieger ervaren! De instructeur legt uit hoe de vlieger werkt, maar gaat niet al te diep in op de theorie. Tijdens het powerkiten gaan we kegeltjes omvliegeren en misschien wel loopings maken met de kite. De focus ligt 100% op fun!

Met maar liefst 250 powerkites klaar voor actie zijn we verruit de grootste aanbieder in Zeeland van matrasvliegeren op het strand. Met vliegers van 0,5m2 tot 21m2 (!) kunnen we vanaf het minste zuchtje wind tot windkracht 7 een veilige maar spectaculaire activiteit verzorgen.

Staat er niet al te harde wind? Dan sluiten we de powerkite activiteit af met een stukje teambuilding! De grote parachutes komen tevoorschijn en we vormen teams. Het team dat de parachute als eerste over de finish krijgt tegen de wind in wint! Een hele opgave; sommige teams gaan harder achteruit dan vooruit. Goed teamwork is verreist!

BENODIGDHEDEN MOEDER NATUUR

  • Een klein zuchtje wind is voldoende
  • Maximaal windkracht 7
  • Het hele jaar rond mogelijk!


PRIJZEN

1,5 uur powerkiten: €20 per persoon

Powerkiten met groepen vanaf 8 personen? Neem voor een aanbod op maat even contact met ons op!

☎ +31(0)6 52470303 E-mail openen

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Tax
€ 0.00 Total

Prices are tax included

Check out