KITE BUGGYEN

Kite buggyen is heel geschikt als groepsactiviteit. Als individu een clinic kite buggyen beleven? Dat kan! Kun je al vliegeren? Dan kun je bij ons altijd een kitebuggy huren.

Laag bij de grond scheer je over het strand tussen drie grote wielen op de kracht van de wind. De snelheid bepaal je zelf! Kite buggyen heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen en is niet meer weg te denken van het strand. Vertigo Sports op het strand van Vrouwenpolder in Zeeland is in het bezit van een aantal kite buggy's en heeft ervaren buggy instructeurs die graag hun enthousiasme met je delen.

GROEPSACTIVITEIT KITEBUGGYEN

Kitebuggyen is een hele geschikte activiteit om met een groep te beleven. De sportieve activiteit start met powerkiten (matrasvliegeren). Samen met een buddy laat je een vlieger op. Techniek speelt een belangrijke rol bij het powerkiten, waarbij het gaat om controle over de vlieger. Het powerkiten draait helemaal om fun; hakken in het zand en de vlieger insturen!

Heb je het vliegeren onder contole? Tijd voor buggy vliegeren! De buggy's staan op een rijtje klaar voor actie. Samen met je buddy vorm je een team en helpen jullie elkaar. Kite buggyen zorgt altijd voor een flinke adrenaline kick en genoeg stof tot napraten na afloop tijdens een drankje bij De Dam.

BENODIGDHEDEN VAN MOEDER NATUUR

  • Windkracht 3 of meer
  • Mei t/m oktober


KITEBUGGY HUREN

Kun je overweg met een powerkite of kun je al kitesurfen? Dan kun je bij ons een kite buggy huren om mee te racen over het strand. Je kunt gewoon je eigen kitesurf vlieger of powerkite gebruiken.

We hebben ook een tandem buggy! Leuk om bijvoorbeeld een kind mee te nemen.

  • Prijs huren kite buggy (2 uur): €20 euro
  • Prijs huren buggy en powerkite (2 uur): €25 euro

PRIJZEN

Clinic van 2 uur: €30 per persoon
Voor groepen vanaf 8 personen hebben we speciale groepstarieven.

MEER INFORMATIE OVER KITE BUGGYEN

Wil je graag meer weten over kite buggyen of over groepsactiviteiten?

☎ +31(0)6 52470303 E-mail openen

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Tax
€ 0.00 Total

Prices are tax included

Check out